Vælg en side

Aikos smukke smykker

Aikos hjemmelavede smykker. Du støtter min datter, og giver hende lyst til at være kreativ. Og du får et unikt smykke retur.

Når du ser et smykke, som du rigtig gerne vil eje, så sender du betalingen på min mobilpay 50576280. (der står: She. og så er der et billede af Xenius, som var vores smukke og fantastiske chihuahua.) Husk at tilføje porto på 24 kr. Det er samme porto pris UANSET hvor mange smykker du vælger at købe.

I mobilpay er det muligt at skrive en besked. Der skriver du hvilke bogstaver eller tal som står ved det unikke smykke, du gerne vil købe. Samt husk at skrive dit navn og adresse til os, så vi ved hvor smykkerne skal sendes til. Vær opmærksom på at vi kun sender i Danmark.

Hver smykke har et nummer eller bogstav, idet der kun er lavet den ene udgave. Derfor skal du ikke tilføje hendes smykker i “kurven”.

 

Mange knus fra Aikos mor

Sheila

 

 

Aiko bruger Grønlandske perler samt elastiktråd til nogle af ringene og armbånd.

Til den ring som kan sidde på en 80'er agtig måde rundt om øret, er lavet af hama perler. Ringen sidder også perfekt på en finger.

Størrelserne er onesize. Enten er det jo med elastik, eller også er det med en åbning, så ringen selv udvider sig efter behov.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aikos smukke smykker”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *